17. maaliskuuta 2015

Kiristää ja kiristyy

Aurinko paistaa, päivät on valoisempia pidempään ja yksi talvilomalainen täällä morjens! :)

Taidan muuten huomenna ottaa rätin kauniiseen käteen ja pestä tuon peilin :)

Hanuri on kipeä, takareittä kiristää ja välistä tuntuu siltä, että koko homma on levinnyt nyt myös etureiteen. Ei ollenkaan hyvä enkä tykkää, mutta en jumatsuikka anna sen häiritä lomaviikkoa... vaikka se lääkäri viime käynnillä sanoikin, että jos siltä tuntuu niin voin hakea sairaslomaa ettei loma menisi pilalla jalan takia.


... Ja lomaviikon kunniaksi mä kiikutin maanantaina salille kahvipöytään herkkuja :) Myönnän, mastoin vaikka olenkin dieetillä eikä edes tullut huonoa omaatuntoa. Voin kertoa, että meni suoraan tuonne korvien väliin! :)

Dieetillä olemisesta huolimatta reenit sujuu hyvin kun suuntaan salille heti aamupuuron jälkeen, sillä illasta ei kyllä enää energiat riittäisi. Nyt sitä reenataan sitten vaan yläkroppaa ja eilen kun satuin pällistelemään peilin edessä niin aivan kuin olisin ollut huomaavani pienen pientä kehitystä selässä. Wings in progress!


Muistan kun aloin käymään salilla ja kävin ostamassa nuo hanskat... Ei vaan, äiti ne kylläkin maksoi :) Enivei, kuten kuvasta näkyy ne alkaa pikkuhiljaa tulemaan tiensä päähän. Onhan mulla all the way from Las Vegas ostetut Reebokin salihanskat, mutta ei ne ollutkaan hyvät alkuunkaan ja palasin takaisin vanhoihin. Tarkoituksena on ollut ostaa uudet jo muutaman kuukauden ajan, mutta mitä suotta kun nuo ovat vielä täysin toimivat! Jos jokin on nähnyt mun matkan salitreenaamisessa ja kaikki ne onnistumiset ja ei-niin-onnistumiset niin ne on nuo hanskat.


All I need. My love ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti