20. maaliskuuta 2014

Huomautuksia

Kun näitä huomautuksia muuttuneesta kropasta kuulee aina silloin tällöin ja ne oikeastaan on piristäviä ja motivoivia niin ajattelin muistista kirjoittaa muutaman :)

"En ollut tunnistaa sua, kun oot vissiin treenannut aika paljon."

- Tämän totesi eräs miespuolinen tuttavuus, jonka kanssa ei oltu hetkeen törmätty.

"Sä oot kutistunut oikeista kohdista ja vuorostaan kasvanut oikeista."

- Tämä jatkui vielä seuraavana päivänä...

"Sä oot kyllä kutistunut", johon minä totesin: "Vaaka ei kylläkään ole samaa mieltä..." "Se on lihasta mitä sulle on tullut sillä muutoin sä oot kyllä kutistunut."

"Ootko muuten huomannut, että sulla on aika iso perse..."


- Okei heti tämän lauseen jälkeen mietin, että vedänkö kyseistä jäppistä armottomalla avolävärillä oikealle vai vasemmalle poskelle, mutta sekunnin pidempään mietittyäni otin tämän kohteliaisuutena: kyykkäämiset alkaa siis pikkuhiljaa tuottaa näkyvää tulosta. Hyvä hyvä.

"Ei sulle uskalla v*ttuilla kun katsoo noita sun hauiksia..."

- Noh hauistreeni on edelleenkin yksi mun suosikeista, että kiva kun se huomataan :)


Kun kyykkäämisistä oli puhetta niin tehostin tänään askelkyykkyjä nilkkapainoilla, käsissä olevien käsipainojen lisäksi.

Jalka/takalisto treeni meni muutenkin hyvin perille, sillä viimeisen liikkeen (takapotku taljassa) jälkeen en tiennyt, että tuleeko se aamupuuro ylös vai ei... oli pakko ottaa hieman lepoa. Samoiten kuin eräs kanssareenaaja sai hyvät naurut mun kävelystä, joka hetken aikaa oli hieman tuskallista ja hellänä oleva ahteri ei oikein tykännyt istumisesta.

Loppuilta tässä meneekin sujuvasti kun alan pussittaa tuota 3kg paistettua jauhelihaa 100g pusseihin... Siinä voi vierähtää tovi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti