24. maaliskuuta 2014

Heikkoa happea havaittavissa

Kuvittelin olevani elävien kirjoissa ja suuntasin intoa puhkuen tänään salille tekemään rinta/olkapäätreeniä. Ensimmäisen sain tehtyä ja sitten loppui energiat. Syynä puhtaasti lauantain juhlinta kun talviloma lähestyi loppuaan ja samalla viimeinen mahdollisuus lähteä yöelämään ennen alkavaa dieettiä. Ei hitto, oli pakko luovuttaa. Jokseenkin koomista tästä teki sen, että en näemmä ollut ainoa, jolla lauantain riennot painoi päälle vaan jostain kumman syystä yhtä sun toista kanssatreenaajaa vaivasi sama ongelma. En siis huomenna ole ainoa "uudelleen yrittäjä" :)




Kuvat perjantaina tehdystä vatsatreenistä. Vatsalihakset on vielä piilossa eikä niitä tarvitsekaan esitellä tänä kesänä, sillä vaikka mun sappirakonpoistoleikkauksesta tulee kesällä kuluneeksi 2 vuotta ei tuo oikea puoli vatsasta ole vieläkään täysin parantunut. Itseasiassa se on nyt vasta viime viikkoina alkanut näyttämään hieman merkkejä paranemisprosessista ja se onkin hieman vaikeuttanut vatsojen ja kylkien treenaamista.

Mainitsinkin jo kohta alkavasta dieetistä. Tarkoitus on puhtaasti kiristää kesää kohden, mutta palataan siihen enemmän sitten kun saan toimintasuunnitelman ja opastuksen osaavammalta taholta eli siis Mikolta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti