24. huhtikuuta 2013

Äärettömän hyvä päivä

Okei, jos ei mukaan lasketa sitä, että sunnuntaina mä törmäsin lasioveen ja sen jäljiltä oikea puoli naamasta on hieman hellänä, turvoksissa ja onpa tuohon oikeaan poskeen ilmestynyt hieman mustelman näköistä väriäkin, mutta muuten tänään on ollut hyvä päivä! :)


Aamupäivällä oli jo aikakin muutaman salivapaan päivän jälkeen suunnata salille suorittamaan ohjelman viimeinen, se raskain jalka- ja keskikroppatreeni ennen kevyempää viikkoa. Alkuun lämmittelin juoksumatolla, jossa hölkkäämisesta mä olen löytänyt uuden rakkauden... minä, joka vielä hetki sitten arastelin juoksumattoa enkä todellakaan uskaltanut kehdannut mennä siinä reipasta kävelyä nopeampaa. Nyt 30min hölkkävauhtia (7.5km/h) menee kuin leikiten ja I love it! Se vaan on ihanaa huomata kuinka kunto ja kestävyys on kasvanut tässä kuukausien aikana.




Treeni sujui hyvin ja kalorien lisäys on todellakin auttanut jaksamaan huomattavasti paremmin. Nyt ei ole enää sitä tunnetta, että jo 2kg käsipaino voisi tippua päälle :D


Viime aikoina on todellakin ollut hieman pientä räpiköintiä oman elämän kanssa... Tää "uusi" elämä uusine tapoineen ja kropan muodonmuutos ei ole tullut ns. ilmaiseksi ja se on pistänyt miettimään asioita yhtenä sun toisena iltana eikä ne välttämättä aina ole ollut mieltä ylentäviä. Treenimotivaatioon ne ei onneksi ole vaikuttanut, mutta prioriteetteihin kylläkin. No, ehkä se tästä ajan kanssa...?

Päivän päätteeksi, kun sadekin oli sopivasti loppunut suuntasin vielä reilun puolen tunnin lenkille. Olipa kiva huomata, että lenkillä pärjää taas jo vähän kevyemmällä varustuksella... Josta tuli mieleen, että mä edelleenkin tarvitsisin uudet juoksutrikoot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti