2. toukokuuta 2014

Hiilarikrapula

Ei voinut tänään salilla todeta muuta kuin, että kylläpä muuten peilistä katsoi takaisinpäin aika megaluokan kuulantyöntäjämörssäri :D Olo on kuin elefantilla eli siis joka suuntaan turvonnut eilisen, vappuaaton hiilaritankkauksen jäljiltä. Alun perin mun ei ollut tarkoitus tankkailla ylimääräisiä, mutta vapun kunniaksi pistinkin suunnitelmat uusiksi. Kauppareissulta lähti siis mukaan nakkeja, italiansalaattia ja karjalanpiirakoita. Mikään ei ole sen herkullisempaa kuin lämmin karjalanpiirakka, jonka päälle juustoa ja kalkkunaleikettä... nam nam... Tuota comboa meni edellisessä elämässä hieman enemmänkin ja kyllä se sitten valitettavasti näkyikin. Viimeiseksi vedin vielä noh jälleen kerran sen isomman purkin Ben & Jerry's jäätelöä. Suht maltillisesti siis menin enkä lähtenyt mihinkään ahmimisleikkiin, mutta siltikin voi goodness gracious kun oli "kiva" käydä nukkumaan pinkeen mahan viereen.


Siinä missä aika hitokseen moni on tänään potenut krapulaa podin minäkin, elämäni ensimmäistä hiilarikrapulaa nimittäin. Heti herätessä olo oli aivan vetelä, kroppa tukossa ja aivan hillitön jano eikä aamupuurokaan meinannut aluksi maistua.


Onneksi tuo olotila meni kyllä nopeasti ohi eikä häirinnyt enää töissä. Työpäivän päätteeksi jalka/takamustreeni kyllä sujui, mutta peilejä tosiaan välttelin sen minkä pystyin :D Mutta tulipahan taas täydennettyä kehon glykogeenivarastot ja samalla "ruokittua" hieman mieltä. Nyt jaksaa taas :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti