26. elokuuta 2013

6k sunnuntailenkki

Enpä ollut hetkeen käynyt lenkillä, joten sunnuntaina päätin työpäivän päätteeksi vetästä vielä lenkkarit jalkaan.


Nike+ Running appsin mukaan sitä tuli tahkottua 6,93km :) Ja mikäs näissä maisemissa oli mennä kun ilmakin on vielä sopivan lämmin...




En edes halua ajatella sitä aikaa kun joutuu vetää pipon tiukasti korville ja hanskat käteen kun lenkille meinaa... hrr hrr...

Lenkin päätteeksi kävin vielä äitin pakastimella "shoppailemassa" rahkamarjoja. Tuo survottu mansikka on ihan mun ehdoton suosikki ja äiti kun ei lisää siihen sokeria tai mitään muutakaan ylimääräistä vaan se on pelkkää sitä itseään... mansikkaa. Nam Nam! :)

3 kommenttia:

  1. Luin ekaa kertaa enemmän tätä sun blogiasi ja tykkäsin :) Kiva lukea treeneistäsi ja siitä että vaikka kaikki ei mene aina putkeen, voi silti jatkaa ja onnistua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiva, että tykkäät blogista, lämmittää mieltä :) Mä oon tavallinen kaduntallaaja, jolla on molempia, ylä- ja alamäkiä, mutta kun pitää tavoitteet realistisina ja mielessä niin kaikesta selviää. Aina pitää muistaa, että alhaalta ei ole suunta kuin ylöspäin! :)

      Poista
  2. Erityisesti tykkäsin että olet tuonut täällä esiin myös sen muutoksen psyykkiset vaikutukset. Ruokaan, liikuntaan ja omaan kehonkuvaan liittyy usein valtavasti tunteita ja niitä ei voi jättää huomioimatta. Ja luulen että koska siitä puhutaan vähemmän usein se tulee yllätyksenä kuinka voimakkaasti psyyke reagoi ja silloin on lopettamisen mahdollisuus suuri.Itse kamppailen asian kanssa aina vaan :) Opettelen olemaan armollinen, mun ei tarvi kolmekynmmpisenä näyttää 15 vuotiaalta ja lihaksetkin on ihan jees :) Mutta hurjasti tsemppiä sulle jatkoon ja mä jään innolla seuraamaan tätä sun blogia !

    VastaaPoista