16. marraskuuta 2013

Ruokashoppailuja


Siinäpä kuva, jolla on hyvä aloittaa tämä postaus. On meinaan allekirjoittaneen kauppareissun lopputulos. Jälleen kerran tuli täydennettyä jääkaappia oikein urakalla ja mukaan lähti niin kanaa, kalaa ja lihaa ja muita tarpeellisia ruokia taas muutamiksi päiviksi eteenpäin.


Palkkarijauhe olikin loppu. Niin loppu, että jouduin hetkellisesti turvautumaan Marin palkkarivarastoon. No mutta nyt sitä taas on! Mukaan tarttui myös uusi, Better Bodiesin sheikkeri, että kyllä nyt kelpaa.


Fit-rahka sattui olemaan tarjouksessa, joten sitä ostin vaatimattomat 12 purkkia, plus yksi Valion rahka... Älkää kysykö miksi vain yksi purkki, en tiedä :D Se vaan piti napata mukaan.


... miinus yksi, jonka juuri äsken vetelin kitusiin :)


Mä oon jo jonkin aikaa halunnut kokeilla raakasuklaata. Sen tekeminen itsekin olisi kuulemma helppoa (tosin siihen tarvittavat raaka-aineet ei ole halvimmasta päästä), mutta näin ensikerraksi päätin ostaa valmista raakasuklaata. Mikä ihmeen raaka-suklaa??? Siispä sulatan nuo patukat, lisään joukkoon esim. raastettua appelsiininkuorta, pistän muotteihin ja pakkaseen jähmettymään. Kun tässä joku päivä ryhdyn tuumasta toimeen niin teenpäs sitten ihan oman postauksen prosessista.

Siinäpä ruokashoppailuja tällä erää. Ai juku sain vihdoin ja viimein aikaiseksi varata hieronta-ajan. Ensimmäisenä käsittelyyn pääsee niska ja hartiat kun nyt tuntuu siltä, että ne tarttee fiksausta asap. Sen jälkeen sitten muu kroppa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti