8. toukokuuta 2013

Fiilis taivaissa!

Tiedä sitten onko se tuo aurinko ja lämpiävä ilma vai lähestyvä reissu, mutta oon löytänyt ihan uuden vaihteen treenaamiselle ja mikäs siinä kun treenit sujuu jälleen muutaman viikon räpiköinnin jälkeen paremmin kun hyvin. Tästä fiiliksestä mä tykkään!


Jalat ja p*rse on ollut kipeenä maanantain treenin jälkeen eli osumat on mennyt perille asti :) Tiistaina kävin aamupäivällä tekemässä yläkroppatreenin, joka sekin alkaa sujumaan verrattuna niihin alun räpistelyihin, joiden kanssa meinasi usko loppua. Nyt tuntuu siltä, että mä alan päästä jyvälle myös tuon yläkropan kanssa. Illalla suuntasin vielä työvuoron jälkeen 5 kilsan lenkille.

No, vaikka jalat olikin tänä aamuna vielä hieman makaronia (tosiasiahan on, että venyttely on aivan yliarvostettua... joopa!) päätin siltikin suunnata salille jalka/keskikroppatreenin pariin.


Vatsarutistus taljassa

Salille tuli vihdoinkin uusi ristikkäistalja ja aah niin paljon parempi verrattuna siihen vanhaan versioon. Eilen kun tein hauista taljassa maaten niin hetken jo luulin, että painopakan tarrat on väärin kun siinä missä vanhassa taljassa jo 12kg tuntui niin rassaavalta niin nyt tuon uuden kanssa menee 30kg ihan kepeesti. Se vaan kulkee niin taivaallisen jouheesti. Tänään vatsarutistuksia tein 40kg:lla ja sekin tuntui, että seuraavalla kerralla vois olla enemmänkin...


Lantionnostoa tangolla... pakarat kiittää jälleen.


Ilmeet taas 10

Okei, taisin vasta päästä sanomasta, että keskeneräistä "työtä" ei saa näyttää eikä arvostella, mutta koska fiilis oli tänään niin jäätävän hyvä niin päätin ottaa kuvan mun pienestä pakkomielteestä eli siis hauiksesta... kyllä se siitä vielä! :) Viparit ja pystysoudut muun muuassa alkaa myös tuottaa tulosta kun olkapäät alkaa saamaan pyöreyttä.

Tästä on hyvä jatkaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti