7. toukokuuta 2013

Täydellinen aloitus uudelle viikolle

Miten nämä maanantait onkin lähes aina hyviä päiviä? :)

Aamulla heti aamupalan jälkeen suuntasin, minnekäs muualle kuin salille. Ensi alkuun 30min hölkkä juoksumatolla... Miten se muuten onkin, että juoksumatolla juokseminen/hölkkääminen on paljon helpompaa kuin pihalla? Vastaus taitaa piileä siinä, että matolla vauhti pysyy koko ajan tasaisena ja syke samoissa lukemissa kun taas maastossa vauhti laskee ja nousee ja siinä samassa sykekin. No jokatapauksessa maton jälkeen onnistunut jalka/keskivartalotreeni. Aamupäivällä treenaaminen on kyllä osoittautunut mulle parhaaksi ajankohdaksi ja päivä saa hyvän startin plus, että salilla on silloin hiljaisempaa ja saa treenata suht rauhassa. Aika useasti salilta mä suuntaan suoraan töihin ja tuntuu, että työtkin sujuu paremmin ja energisemmin kun on alle tehnyt hyvän treenin.

Tänään meillä oli henksapalaveri ja kappas kappas kun tarjolla oli pizzaa...


En kylläkään syönyt palaakaan sillä olin juuri syönyt lounaan ja muutenkin oon taas tarkempi ruuan ja kaloreiden kanssa... haluun meinaan tiputtaa vielä muutaman kilon ennen kesäkuun reissua, johon on muuten jäljellä vielä enää 45 päivää! :)

Ilma oli sen verran nätti, että päätin työvuoron jälkeen hypätä vielä lenkkareihin ja vetästä 30min lenkin. 5 kilsaa sitä tuli tuossa taitettua ja tulipa siinä samalla tehtyä uusi aikaennätyskin tuolle kilometrimäärälle. Kuten sanottu tämä oli hyvä päivä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti