12. kesäkuuta 2013

Aurinko o'hoi?!?

Jalat ja p*rse on niin tulessa ja lähes työkyvyttömiä eilisen treenin jälkeen, että vessaankin mentäessä pitää rehellisesti sanottuna ottaa tukea vessanpöntöstä, että pääsee istumaan... Ne, jotka ovat kokeneet samaa tietävät mistä puhun. Mutta en valita, sillä se kertoo vaan helkkarin hyvästä ja osuvasta treenistä! :)


Enivei, herättyäni ensin ajattelin pitää tänää lepopäivän, mutta kotona kävi tylsäksi eikä kukaan vastannut mun kahvitteluviesteihin, joten vedinkin treenihousut jalkaan ja kipaisin salille tekemään selkä/ojentaja/hauis treenin ja voi hitto miten hyvä fiilis siitä tulikaan :) Treeni sujui paremmin kuin hyvin ja intoa ja motivaatiota on nyt vaikka muille jakaa! Tainnut joskus ennenkin kirjoittaa, mutta kirjoitetaan se taas kertaalleen: tästä fiiliksestä mä tykkään :)

Hei mikä tota säätä muuten vaivaa?? Eikö se ole huomannut, että mulla alko kesäloma ja tarkotus oli tosiaan ottaa brunaa ihoon ennen reissua, mutta aika vaikeeksi tuo menee kun auringosta ole juuri tietoakaan. Ihan hanurista etten sanoisi... Kun on kerran olemassa sadetanssi niin pitääkö tässä alkaa tanssimaan jonkinlaista aurinkotanssia??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti