14. helmikuuta 2013

Tankkauspäivä

Eilistä päivää, keskiviikkoa mä olin odottanut kuin kuuta nousevaa, sillä se oli tankkauspäivä *Hallelujah*. Päivä alkoi totutulla aamupalalla, sillä halusin kuitenkin aloittaa päivän salilla tekemällä yläkroppatreenin. Osuin salille taas parhaaseen aikaan, sillä siellä oli hiljasta ja sai treenata rauhassa. Treeni muutoin kulki suht hyvin, paitsi viparit (vipunostot), joihin mun piti hakea Mikolta lisäohjeistusta, sillä vasen puoli ei vaan kulje tehden vipareista aivan säälittäviä yrityksiä... Ja Mikoltahan irtosi vinkkejä :)


Treenin jälkeen suunnistin äitin kanssa Kauppakeskus Karisman Santa Fe Expressiin nauttimaan Chicken Nachot *NAM!* Voin kertoa, että kun sain annoksen eteeni niin olo oli aika euforinen. Tätä hetkeä mä olin odottanut viikkoja! :)


Illaksi olin sopinut viihteelle lähdöstä ystävän kanssa ja tällä kertaa mullakin oli lupa nauttia siideriä. Tammikuun aikanahan mä kävin ulkona, mutta tipattomalla ollessa sitä oltiin selvinpäin liikenteessä. Tätä iltaa mä olin todellakin odottanut... johan siitä kertoi jo se, että vaatteetkin mä olin valinnut illaksi jo päiviä aikaisemmin :)

Ystävä saapui meille ja siinä turinoinnin ja iltaan valmistautumisen ohessa nautittiin hieman patonkia ja suolakeksejä ruohosipulituorejuustolla ja Remix-karkkeja, jotka on mun suosikkeja :)


Vaikka kyseessä onkin tankkauspäivä eli periaatteessa saa syödä mitä haluaa ilman huonoa omaatuntoa niin siltikään mä en halua mennä liiallisuuksiin eli en lähe millekään pizza/rasvamättö-linjalle vaan pysyn kohtuuksissa, jo ihan välttääkseni jäätävät turvotukset ja pöhötykset. Baarista kotiutuessa en siis mennyt pizzalle tai snagarille.

Tänään on sitten ollutkin aika väsähtänyt, mutta kuitenkin siedettävä olotila ja päivä on mennyt aika pitkälti sohvalla telkkaa kattoessa. Karu paluu GFG-ruokavalioon on siltikin tapahtunut, mitä nyt söin muutaman jäljelle jääneen karkin pois :)

1 kommentti:

  1. ihanaa! :D nää herkkupäivät on parhaita ;) itelä tänään jätskiä ja karkkia! vaikka liian usein sitä tuleekin syötyä eikä mitään tankkauspäiviä erikseen ole, mutta herkuttelu on silti kivaa hehe;D

    VastaaPoista