8. maaliskuuta 2013

Plus hiilaria

Nyt on sitten lisätty hieman hiilareita ruokavalioon kun tosiaan alkoi tuntumaan siltä, että voimat ei enää riittänyt tämän hetkiseen treenimäärään.


Aamupuuro-raejuusto-mehukeitto sai seurakseen banaanin...
... ja kyllä, kaikki sekasin vaan! :)


Lounassalaatti kalalla ja 50g (raakapaino) täysjyväpastaa.

Koska jalkatreeni on edelleenkin mun suosikki niin tykkään ottaa siitä kyllä kaiken mahdollisen irti ja piiskata jalkoja oikein urakalla. Ainakin tuntui siltä, että aamupalalla nautitulla banaanilla saattoi olla osansa asiaan sillä 1,5 tunnin treeni sujui suht iisisti ja helposti jaksoi lounaaseen asti, joka oli vuorossa heti kohta treenin jälkeen.


Treenin jälkeinen palkkari

Siinä salilta lähtiessä sain (kiitos vaan Mari :)) testiin Teho Sportin energia- ja proteiinipatukoita. Energiapatukat on siis tarkoitettu ennen pitkäkestoista suoritusta nautittavaksi ja protskupatukat taasen voimaharjoittelun jälkeiseen palautumiseen.


Onkos kenelläkään jo ennestään kokemusta kyseisistä patukoista? Mä kun en ole vielä niin perehtynyt yleisesti minkäänlaisten energia/proteiinipatukoiden maailmaan, joten olen hieman huono vertailemaan, mutta aion kyllä testata nuo saamani ja kuinka niistä mahdollisesti on apua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti