2. maaliskuuta 2013

Kevyen viikon loppuhuipennus

Perjantaina tein viimeisen kevyen viikon treenin eli siis maanantaista jatketaan taas täysillä. Sen verran täytyy tuosta kevyestä treenaamisesta sanoa, että ei se mitään helppoa ole... mieli kun tahtoo tämän tästä viestittää, että tehoja riittäisi vielä muutamaan extratoistoon, mutta niihin kun sortuu niin koko kevyeltä viikolta menee idea eli siis palautuminen. Kevyessä treenaamisessa pysyin ja olen kyllä tyytyväinen tähän viikkoon :)

Normaalisti mä en viikonloppuisin salilla käy, mutta nyt viikonlopun ollessa kerrankin töistä vapaata pinkasin myös lauantaina sen viidennen kerran tällä viikolla salille tekemään lähinnä aerobista harjoittelua: juoksumatto, soutu ja crosstrainer... Noh myönnetään, kävin mä vähän treenaamassa jalkoja smithissä ja prässissä, mutta kuten sanottu vähän :)


Tähän oli hyvä lopettaa tämä viikko.

Viikonlopun ollessa tosiaan vapaata niin ajattelin lauantai-iltana lähteä hieman viihteelle... kai senkin takia tunsin pakottavaa tarvetta suunnata ensin salille, että voin sitten illalla lähteä humpalle hyvällä omallatunnolla :D ja niin mä todellakin teen. Aion nauttia illasta täysillä, sillä nämä viikonloppuvapaat on harvinaista herkkua.


Mukavaa viikonloppua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti