16. tammikuuta 2013

Hyvin menee, mutta menkööt!


Selkeesti on menty taas mukavuusalueiden ulkopuolelle, sillä tänään kipeenä on ollut... mikäs muukaan kuin takamus, kiitos edellispäivän pakaratreenin. En valita, sillä kipu kertoo hyvästä treenistä ja tietää tai siis tässä tapauksessa tuntee jälleen tehneensä jotain :)


Ihanaa kun sain kuvausapua salilla :) Kerrankin on laittaa in action-kuvia noiden peilin kautta otettujen sijaan. Mä kun olen hieman pakkomieltynyt hauiksen "kasvattamiseen" kuului hauis- ja ojentajatreeni tänäänkin ohjelmaan. On muute aika kivaa huomata, että hei mun hauiksethan on saanut hieman kokoa. Hitaasti, mutta varmasti :) Rintatreeniä tein peck deck-tyylisesti, mutta maaten käsipainoilla.


En kuulemma ole ainoa, joka näkee salille tullessa punaista Smith-laitteessa, mutta siltikin siihen on aina mentävä treenaa. Etureisissä kylläkin hieman tuntui vielä se viime viikolla suoritettu treeni, joka pisti reidet kuin tuleen muutamaksi päiväksi.

Sitten pienestä asiasta, mutta joka saa aikaiseksi ison onnistumisen tunteen. Salille tuli tässä taannoin uusi lähentäjä/loitontaja-laite ja pettymykseksi huomasin, että mä en yksinkertaisesti saanut koipia niin paljo auki, että olisin saanut laitteen lukittua ensimmäiseen lähentäjät-reikään. Ilmeisesti muutama muukin kanssasisar kärsi samasta ongelmasta sillä myöhemmin laitteeseen porattiin ylimääräinen reikä ja tämän ansiosta minäkin pääsin treenaamaan lähentäjiä. Venyttely ja treenaaminen on kuitenkin tuottanut tulosta, sillä nyt ohitan tuon poraamalla lisätyn reiän ja saan laitteen lukittua ensimmäiseen alkuperäiseen reikään! Ihan huippua! :)




Lopuksi vielä kuva lehdestä, jonka nappasin salilta lähdettyä kaupasta mukaan ja johon uppouduin niin lounasta nauttiessa, että meinasin unohtaa, että mullahan oli tosiaan työvuoro alkamassa. Taidan pistää kyseisen lehden tilaukseen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti