30. tammikuuta 2013

Jalkatreeniä uudella ohjelmalla

Fiilistä olisi kyllä lähteä vaikka lenkille tässä illan päätteeksi, mutta ulkona vallitseva räntäsade ei todellakaan houkuttele, joten meinaan pysyä ihan neljän seinän sisällä ja ottaa iisisti (lue: pestä pyykkiä ja tiskata...)

Aloitin tänään sitten uudella saliohjelmalla ja ensimmäisenä oli jalka- ja keskivartalotreeni, joka sopi kuvioihin paremmin kuin hyvin, sillä kädet on tänään ollut mukana aika puoliteholla kuten eilen epäilinkin. Mutta onneksi se tässä tapauksessa on vain "hyvää kipua", joten en valita. Jalkojen, vatsojen ja kylkien lisäksi tein vielä hieman extrana hanuritreeniä :)

Pohkeet Smithissä

Reidet jalkaprässissä


Jotenkin tuosta kulutetusta kalorimäärästä tuli sellainen tunne, että tulikohan sitä treenattua ihan täysillä, mutta kyllä mä tein kaikki sarjat täysillä ja loppuun asti... En tiedä ehkä jalkapäivinä kulutus on pienempää kuin käsi- ja ylävartalopäivinä... Pitääpä kysyä.

Miten mulla onkin sellanen kausi menossa, että kauppareissuilla mä bongaan kaikki ne herkkupullat, unelma kääretortut, keksit ja muut makeat ja tuntuu, että ne kaikki vielä oikein huutaa mun nimeä... Yksikään ei kylläkään ole lähtenyt ostoskärryyn vaan sinne ne on kaikki jäänyt huutamaan. Onkohan muilla samantapaisia "kausia"?


... Siinä sitten kuvaa ottaessa eräs tuttava tiesi kertoa, että kyseiset donitsit eivät edes maistu hyviltä. Poistuin paikalta hyvillä mielin :D

1 kommentti:

  1. On samoja fiiliksiä. Mcdonalds huutaa mun nimeä vaikka tiedän että siitä tulee vaan aivan hirveä olo jos sinne menee syömään. Pitäsköhän sun pitää vapaa syöntipäivä ja buustata vähän aineenvaihduntaa. Jos helpottais makeanhimoon?

    VastaaPoista