30. tammikuuta 2013

Uutta treeniä kehiin

Vapaapäivä eikä varmaan tartte kertoa minne mä suuntasin aamupäivällä :) Tänään on tullut sen verta treenattua käsiä (hauikset ja ojentajat), että kädet on aivan makaroonia. Ensin normaali treeni salilla ja sitten illalla toiselle salille käymään uutta treeniohjelmaa läpi. Huomenna mun kädet todennäköisesti vaan roikkuu mukana. Heh. Käsien lisäksi tänään oli treenausvuorossa vatsat ja pakarat.



Sitten siihen uuteen ohjelmaan, jonka siis (hirrrrveen ihanan) ystäväni mies, Mikko teki. Jokunen aika sitten keskusteltiin ensin tavoitteista ja olihan se hyvä Mikon tietää mitä mä oon tähän mennessä tehnyt ja mitä osaan ja niiltä pohjin Mikko sitten laati 2-jakoisen ohjelman, jota tänään käytiin yhdessä läpi. Mikolta sai kyllä hyviä vinkkejä ja apua liikkeiden ja liikeratojen oikein suorittamiseen. Kukapa tällanen vielä keltanokka haluaisi rikkoa kroppansa tekemällä väärin...


Siinä se nyt on, kaikessa karmeudessaan komeudessaan. Näyttää aika hurjalta, mutta kyllä se siitä enemmän aukeaa kun pääsee käymään läpi eli siis treeni A1 huomenna.

Tämä päivä on hyvä lopettaa motivaatiokuvaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti